Vill ni bli vår sponsor? Nu kan ni ta chansen att uppmuntra ett nytänkande & exekutivt företag som oss...

Nu har ni möjlighet att sponsra vår verksamhet. Vi är ett ungt företag som erbjuder juridisk rådgivning till framtidens branscher. Vi har Influencers som vår främsta målgrupp.

Inom Influencerbranschen finns det ett behov av grundläggande juridisk kunskap inom bl.a. avtalsrätt, arbetsrätt, bolagsrätt, marknadsrätt och immaterialrätt, samt ett behov av närmare rådgivning kring avtalsskrivning, förhandling, tvistelösning samt sist men inte minst regelefterlevnad. 

Om ni väljer att sponsra oss erbjuder vi bland annat ert företag exponering i våra sociala medier kanaler samt företagets logga på vår webbsida.

Ifall ni gillar vårt koncept & content så kommer ni även tycka om att arbeta med oss, så hör gärna av er på contact@virtualworksweden.com eller ring 08-519 728 12 för att boka in ett förutsättningslöst möte. 

Ni kan även följa oss på Instagram.com/denkreativajuristen och läsa mer om oss & vår verksamhet på https://www.denkreativajuristen.com Bästa hälsningar, Essie Majkowitz & Josefine Hagstrom