Välkomna till Den Kreativa Juristen

Hej,

Vi är två unga drivna kvinnor som träffades i Boston sommaren 2017. Vi insåg snabbt att vi hade mycket gemensamt inte minst att vi båda har ett brinnande intresse för juridik, företagande och att vi har flyttat land och rike runt för våra familjer. När man lever ett liv utan en helt fast tillvaro leder det lätt till att man får lite annorlunda perspektiv på saker och ting, man hamnar utanför vardagen och vågar lite mer. Därför har vi valt att våga starta vår egen juridiska firma, på ett kanske lite annorlunda sätt. Vi vill göra juridiken tillgänglig för alla, det ska vara enkelt och kul med juridik! Det ska vara lätt att ha koll på sina avtal och rättigheter!

Ta gärna en titt i vår avtalsbank där ni kan hitta arbetsrättsliga, avtalsrättsliga och familjerättsliga avtal. Vi hjälper er hela vägen från beställning till den sista signaturen på avtalet. Vi finns även tillgängliga för juridisk rådgivning där de första 15 minuterna alltid är kostnadsfria, behöver man vidare konsultation hjälper vi gärna till vidare.

Håll utkik här på vår blogg för uppdateringar inom marknadsrätt, upphovs- immaterialrätt, arbetsrätt, avtalsrätt samt familjerätt. För dagliga uppdateringar kan ni följa oss på våra sociala medier, ni hittar länkar till dessa under Följ Oss uppe i menyn. 

Ha en fin dag!